LPG endermologie odpravljanje celulita levo 1 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 2 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 3 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 4 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 5 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 6

LPG ODPRAVLJANJE MAŠČOB


LPG terapija za odpravljanje maščobe - hujšanje je terapija za dovršitev idealne, estetske postave za moške in ženske. Vitkost, Silhueta, Čvrstost - brez kirurških posegov je skrivnost, ki se skriva v LPG terapiji za odpravljanje maščobe in hujšanje. Primerna in zelo učinkovita je tudi pri moških - ohlapen prsni koš, ročaji na bokih, maščobne obloge na trebuhu. Raziskave so pokazale, da LPG terapija za odpravljanje maščobe in hujšanje: 1. Sproži lipolizo v adipocitih (maščobnih celicah) in povzroči razgradnjo in sproščanje maščobnih kislin. 2. Spodbuja delovanje fibroblastov in s tem krepitev podporne mreže kolagenskih in elastinskih vlaken ter zagotavlja tonirano, napeto kožo. 3. Razdira skupke maščobe in napne septe (zgladi jamičasto kožo) . LP terapija za odpravljanje maščobe in hujšanje dopolnjuje učinke diete in vadbe. Redna vadba, zdrava prehrana, načrti za izgubo teže.... Storili ste že vse, da bi se znebili teh nevšečnih maščobnih oblog, a trdovratna mačoba se nikakor noče umakniti. Zdaj se je lahko rešite z LPG terapijo za odpravljanje maščobe in hujšanje - nekirurško rešitvijo za trdovratno maščobo, celulit in ohlapno, povešeno kožo. To je znanstveno potrjen postopek z najsodobnejšo tehnologijo in visoko usposobljenimi specialisti na LPG aparaturi za odpravljanje maščobe in hujšanje.
Priporočamo pregled in posvet v salonu, kajti samo tak lahko realno ocenimo in predvidimo uspešnost učinkov in čas trajanja zdravljanja na najbolj ugoden način.


Priporočeno število obiskov do željenega cilja: paket 15-tih obiskov z 48-urnimi presledki. Ko je cilj dosežen 1 do 2 obiska na mesec.


LPG endermologie odpravljanje celulita desno 1 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 2 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 3 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 4 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 5 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 6