LPG endermologie odpravljanje celulita levo 1 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 2 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 3 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 4 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 5 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 6

LPG OBLIKOVANJE TELESA


LPG terapija za oblikovanje telesa je terapija za dovršitev idealne, estetske postave za moške in ženske. Vitkost, Silhueta, Čvrstost - brez kirurških posegov je skrivnost, ki se skriva v LPG terapiji. Primerna in zelo učinkovita je tudi pri moških - ohlapen prsni koš, ročaji na bokih, maščobne obloge na trebuhu. Raziskave so pokazale, da LPG terapija za oblikovanje telesa: 1. Sproži lipolizo v adipocitih (maščobnih celicah) in povzroči razgradnjo in sproščanje maščobnih kislin. 2. Spodbuja delovanje fibroblastov in s tem krepitev podporne mreže kolagenskih in elastinskih vlaken ter zagotavlja tonirano, napeto kožo. 3. Razdira skupke maščobe in napne septe (zgladi jamičasto kožo) . LP terapija za oblikovanje telesa dopolnjuje učinke diete in vadbe. Redna vadba, zdrava prehrana, načrti za izgubo teže.... Storili ste že vse, da bi se znebili teh nevšečnih maščobnih oblog, a trdovratna mačoba se nikakor noče umakniti. Zdaj se je lahko rešite z LPG terapijo za oblikovanje telesa - nekirurško rešitvijo za trdovratno maščobo, celulit in ohlapno, povešeno kožo. To je znanstveno potrjen postopek z najsodobnejšo tehnologijo in visoko usposobljenimi specialisti na LPG aparaturi za oblikovanje telesa.

Priporočeno število obiskov do željenega cilja: paket 15-tih obiskov z 48-urnimi presledki. Ko je cilj dosežen priporočamo obisk 1 - 2 x na mesec!
Priporočamo pregled in posvet v salonu, kajti samo tako lahko realno ocenimo in predvidimo uspešnost učinkov in čas trajanja zdravljanja na cenovno najbolj ugoden način.


LPG endermologie odpravljanje celulita desno 1 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 2 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 3 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 4 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 5 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 6