LPG endermologie odpravljanje celulita levo 1 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 2 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 3 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 4 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 5 LPG endermologie odpravljanje celulita levo 6

LPG ENDERMOLOGIJA (Endermologie)

oblikovanje telesa, odpravljanje celulita, napeta koža, hujšanje - TUDI ZA MOŠKE
LPG ENDERMOLOGIE - ENDERMOLOGIJA je v Ljubljani in Sloveniji prisotna relativno kratek čas. V nekaj več, kot 30-letni prisotnosti na svetovnem trgu LPG ENDERMOLOGIE - ENDERMOLOGIJO ni premagal še nobeden drug aparat, ki je na svetovni trg plasiran, kot učinkovit v boju proti celulitu, odvečni maščobi, napeti in gladki koži in hujšanju.
Smo eni prvih v Ljubljani, ki smo ob sodelovanju in podpori medicinske stroke pričeli izvajati terapije z LPG ENDERMOLOGIJO. Z LPG ENDERMOLOGIJO - aparaturo za dovršitev idealne, estetske postave za moške in ženske smo ugodili še tako zahtevnim merilom in z Vitkostjo, Silhueto, Čvrstostjo - brez kirurških posegov premagali ovire na poti do visoko zastavljenih lepotnih idealov. LPG ENDERMOLOGIE - ENDERMOLOGIJA je primerna in zelo učinkovita tudi pri moških - ohlapen prsni koš, ročaji na bokih, maščobne obloge na trebuhu. Raziskave so pokazale, da LPG ENDERMOLOGIE - ENDERMOLOGIJA:
1. Sproži lipolizo v adipocitih (maščobnih celicah) in povzroči razgradnjo in sproščanje maščobnih kislin.
2. Spodbuja delovanje fibroblastov in s tem krepitev podporne mreže kolagenskih in elastinskih vlaken ter zagotavlja tonirano, napeto kožo.
3. Razdira skupke maščobe in napne septe (zgladi jamičasto kožo) . ENDERMOLOGIJA dopolnjuje učinke diete in vadbe. Redna vadba, zdrava prehrana, načrti za izgubo teže.... Storili ste že vse, da bi se znebili trdovratnih, nevšečnih maščobnih oblog, a trdovratna mačoba se nikakor noče umakniti. Zdaj se je lahko rešite z LPG ENDERMOLOGIJO, nekirurško rešitvijo za trdovratno maščobo, celulit in ohlapno, povešeno kožo. To je znanstveno potrjen postopek z najsodobnejšo tehnologijo in visoko usposobljenimi specialisti na LPG ENDERMOLOGIE aparaturi. Mimogrede, zaznali smo že večkratno potrditev s strani FDI, ki LPG ENDERMOLOGIE - ENDERMOLOGIJO uvšča v sam vrh medicinske in kozmetične aparature proti celulitu in maščobi.
Vabimo vas na pregled in razgovor. Samo z natančno oceno trenutnega stanja vašega podkožja lahko s skupnimi močmi pridemo do željenega rezultata na cenovno najbolj ugoden način.


Priporočeno število obikov do želenega cilja: paket 15-tih obiskov z 48-urnimi presledki. Ko je cilj dosežen priporočamo 1 do 2 obiska na mesec.


LPG endermologie odpravljanje celulita desno 1 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 2 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 3 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 4 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 5 LPG endermologie odpravljanje celulita desno 6